Huszadszor a Bosch Szarvas után...

2010. április 13. (kedd) 02:57 Írta: Varga Gábor    -    
Huszadszor a Bosch Szarvas után...
Immár 20. alkalommal került megrendezésre a Bosch Szarvasűzők Egyetemi-Főiskolai Váltó Futóverseny Eger és Miskolc között.

 

A nevezett 110 csapat első futói Eger főteréről a hűvös idő és a szitáló eső ellenére kiváló hangulatban vágtak neki a Bükkön keresztül a 75 km-es távnak. A rajtnál megjelent Dr. Hauser Zoltán, a főiskola rektora, Szeleczki János alpolgármester, Dr. Honfi László intézetigazgató, a MEFS alelnöke, Vass Henriett Sport-szakállamtitkárság munkatársa, és Dr. Hédi Csaba főtitkár.

A Bükki fennsík már napsütéssel és „még” hóvirágmezővel várta a futókat, akiket első ízben már chip-es időméréssel vártak a rendezők a versenyen.
A 20. Szarvasűzők ismételt sikert hozott, elsősorban az 1200 volt és jelenlegi hallgatónak, kiket a rendezőkkel együtt Prof. Dr. Szűcs István, a Miskolci Egyetem rektor-helyettese méltatott a támogatóknak rendezett esti fogadáson.
A MEFS díszserleget adományozott a 20. Szarvasűzők megrendezése tiszteletére, melyet a szervezőknek Dr. Hédi Csaba nyújtott át az eredményhirdetésen.

További információ

Képgaléria

IMG_0006IMG_0007IMG_1258IMG_1259IMG_1261